'Loki' verliest een van de belangrijkste redenen achter zijn succes bij seizoen 2

Loki verliest regisseur Kate Herron

Kate Herron keert niet terug voor het tweede seizoen van de serie Loki.

Jim Pedd, 18 juli 2021 om 09:14

Loki-regisseur Kate Herron bevestigt dat ze niet terugkeert voor een tweede seizoen. De derde Marvel-serie bracht Tom Hiddleston terug als de God of Mischief, direct na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame.
Het zes afleveringen tellende eerste seizoen werd bijzonder goed ontvangen en de serie krijgt zelfs een tweede seizoen. Misschien dat dit extra goed ontvangen werd, ook omdat men geen toekomstige film opzette maar een tweede seizoen.

Geen terugkeer
Er waren al langer geruchten over een tweede seizoen van Loki. Maar Marvel Studios wachtte tot de scène na de aftiteling van de serie om te bevestigen dat het personage terug zou keren.

In elk geval is Tom Hiddleston terug, maar we verwachten ook castleden als Sophia Di Martino, Owen Wilson, Gugu Mbatah-Raw en Wunmi Mosaku. Maar er mist ook een persoon.

Kate Herron, die de zes afleveringen maakte, laat weten dat ze klaar is met de serie. "Ik keer niet terug. Ik heb altijd gepland dat dit het enige zou zijn en eerlijk gezegd is het tweede seizoen niet iets waar we - nou ja, het is iets dat net aangekondigd is en waar ik enorm naar uitkijk. Ik ben heel benieuwd en wil dat seizoen graag zien als een fan. Maar ik denk dat ik trots ben op wat we hier hebben neergezet en heb alles gegeven. Ik werk nu aan nieuwe dingen die nog niet aangekondigd zijn."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Loki, Marvel Studios, MCU, Disney Plus, Kate Herron

Populair nieuws