Forse tegenslag voor 'Charmed'-serie van The CW

Forse tegenslag voor 'Charmed'-serie van The CW

De serie Charmed moet het zonder een van zijn hoofdrolspelers doen straks.

Jim Pedd, 20 juli 2021 14:08

De geschiedenis herhaalt zich voor Charmed. Maandagmorgen kondigde actrice Madeleine Mantock aan dat ze de serie verlaat, tegen het einde van het derde seizoen.
Dat is teleurstellend nieuws voor de fans, maar een herhaling van de originele serie. Toentertijd vertrok actrice Shannen Doherty na het derde seizoen bij de serie. Mantock speelt in de serie toevallig ook dezelfde rol als Doherty, namelijk de oudste zus. En dat niet alleen: haar Macy heeft dezelfde krachten als Prue van Doherty.

Afscheid nemen
Mantock schreef in haar statement: "Dat ik de afgelopen drie seizoenen Macy heb gespeeld in Charmed, is een groot privilege en ik heb er enorm van genoten om met onze fantastische producenten, creatieve krachten, cast en crew te werken. Ik ben ontzettend dankbaar aan The CW en CBS Studios voor mijn tijd in de serie en de steun bij mijn moeilijke keuze om te vertrekken. Enorm bedankt aan onze fans, die vooruit kunnen kijken naar, voor zover ik weet, een spectaculair vierde seizoen."

Het nieuws komt vlak voor de finale van het derde seizoen van de serie. Die kijkt vermoedelijk naar de manier waarop haar personage vertrekt.

In de oorspronkelijke serie werd Prue gedood toen Doherty de serie verliet, en kon Rose McGowan zich bij de cast voegen. Zij was een langverloren zus waar de rest niet van af wist. Wat er ook gebeurt in de finale van het derde seizoen, showrunners Liz Kruger en Craig Shapiro hebben al duidelijk gemaakt dat "de deur altijd open staat" voor een terugkeer van Macy.




Bron: CB

Lees meer over: Charmed, The CW, Madeleine Mantock

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws