Netflix komt mogelijk met een wel heel opvallende gameverfilming

Netflix komt met een wel heel opvallende serie

The Ghost of Tsushima komt mogelijk naar Netflix, daar hint een lek op.

Jim Pedd, 20 juli 2021 om 14:45

Een nieuw lek wijst erop dat Netflix de ambitie heeft om veel te gaan doen met games. We hoorden recent al dat Netflix mogelijk van plan is een grote rol te spelen in die industrie.
Het idee van Netflix zou zijn om met een spin-off bedrijf te komen, N Game genaamd. Dat zou een dienst moeten zijn die doet denken aan de Xbox Game Pass van Microsoft. Gek is dat niet gezien de connecties die Netflix heeft met de industrie: Netflix maakt al tal van game-series.

Ghost of Tsushima
Twitteraar Steve Moser ontdekte in de backend van de Netflix-app meerdere aanwijzingen die duiden op de komst van zo'n platform. Zo ontdekte hij foto's van PlayStation-hardware en de game Ghost of Tsushima.

De conclusie kan zijn dat Netflix samenwerkt met diverse bedrijven, waaronder Sony, om een alternatief te ontwikkelen op de Game Pass. Als dat zo is, dan kan Netflix wellicht ook gebruik gaan maken van de immens bibliotheek van grote game-franchises om daar live-action of animatieseries van te maken.

Sony heeft al twee games in licentie uitgebracht om er series van te laten maken. Dit najaar krijgen we Uncharted te zien, een gamefilm en er wordt druk gewerkt aan HBO-serie The Last of Us.

Laten we hopen dat Netflix zich meer gaat bemoeien met deze markt!
Bron: Steve Moser

Lees meer over: The Ghost of Tsushima, Netflix, PlayStation

Populair nieuws