Apple-serie met Jared Leto en Anne Hathaway krijgt nóg een topacteur

Serie met Jared Leto krijgt nóg een topacteur

Apple hoopt met de serie WeCrashed een grote hit in handen te hebben.

Zilko Tarici, 23 juli 2021 om 09:46

De productie van Apple TV+-serie is inmiddels volop in gang, maar het castingproces loopt nog steeds. Dat weten we omdat Golden Globe-winnaar America Ferrara vandaag heeft getekend voor een rol tegenover Oscarwinnaars Jared Leto en Anne Hathaway in de nieuwe dramaserie.
Ferrara zal de rol spelen van Elishia Kennedy, die wordt omschreven als een briljante jonge ondernemer die wordt verleid om te gaan werken voor het bedrijf WeWork.

We kennen Ferrara vooral door haar hoofdrollen in succesvolle sitcoms als Ugly Betty en Superstore. Voor die eerste serie won ze zowel de Emmy als de Golden Glove voor Beste Actrice. Ook was ze te zien in films als Lord of Dogtown, The Sisterhood of the Traveling Pants en Our Family Wedding.

Ultieme narcisten
WeCrashed gaat over de opkomst (en uiteindelijke neergang) van WeWork, een enorm succesvol bedrijf dat wordt geleid door een stel verschrikkelijke narcisten. Dit stel wordt gespeeld door Leto en Hathaway.

De serie is een productie van Apple Studios en wordt geregisseerd en geproduceerd door John Requa en Glenn Ficarra. Uitvoerend producenten zijn Charlie Gogolak, Natalie Sandy en Emma Ludbrook.

Bron: Comingsoon

Lees meer over: WeCrashed, Apple TV, Anne Hathaway, Jared Leto, America Ferrara

Populair nieuws