'Armor Wars': Hoe staat het er eigenlijk voor met deze Disney+-serie?

Don Cheadle geeft tijdens een interview een nieuwe update over Armor Wars.

Jim Pedd, 21 juli 2021 07:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Marvel Studios werkt hard aan heel wat originele producties voor op Disney+. Eentje waar fans nog heel wat vragen bij hebben is de serie Armor Wars.
Armor Wars duikt in het verhaal van Rhodey, de beste vriend van Iron Man. De rol wordt wederom gespeeld door acteur Don Cheadle, een soldaat die uiteindelijk Avenger werd en de naam War Machine op zich nam.

Hard in de maak
De serie moet volgend jaar al te zien zijn op streamingdienst Disney+. Volgens acteur Cheadle is het slechts een kwestie van tijd voordat hij op de set moet verschijnen.

"Alles wat ik weet, is dat we over een paar weken een ruimte betreden en gaan proberen het verhaal te breken en het wie, wat, wanneer en waar in kaart zullen brengen," aldus de acteur. "Het is echt heel vroeg in het stadium van ontwikkeling, dus ik zou nog niets kunnen verklappen, zelfs als ik zou willen. Ik weet niet wat er gaat gebeuren."

Details zijn schaars. Maar we weten dat de serie als uitgangspunt heeft dat de technologie van Tony Stark in de verkeerde handen valt. Aan War Machine de taak dit op te lossen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Armor Wars, Disney Plus, Marvel Studios, Don Cheadle

Populair nieuws