'Pokémon' lijkt dan eindelijk een live-action serie te krijgen van Netflix

Live-action Pokémon-serie op komst?

De serie Pokémon is al jaren populair. Een live-action serie kregen we echter nooit.

Jim Pedd, 21 juli 2021 18:01

Hoewel het merk al twee decennia uiterst populair is, is Hollywood er pas eenmaal in geslaagd een live-action Pokémon-project te realiseren. Detective Pikachu was een opvallend groot succes, met een box office van 433 miljoen dollar.
De recensies van die film waren redelijk positief en fans waren enthousiast. De vraag is echter nog altijd of er een tweede film komt. Tegelijk ligt er genoeg geld op tafel om een live-action serie te rechtvaardigen. En precies die zou in de maak zijn.

Serie op Netflix
Het gerucht gaat namelijk dat Netflix met een live-action serie, gebaseerd op de eerste game, komt. Dat betekent dat we een verhaal gaan zien over een jonge knul die zijn eerste Pokémon krijgt en met hem de wijde wereld in trekt, op zoek naar andere Pokémon en de kans om een Pokémon-meester te worden.

Mocht dit gerucht kloppen, betekent dat ook meteen dat Legendary Pictures ofwel de rechten heeft verkocht, of dat men samenwerkt. Legendary kreeg de live-action rechten op Pokémon in 2016 in handen.

Wel weten we dat Netflix tevreden is met de prestaties van de serie op zijn streamingdienst. Netflix zet namelijk nieuwe afleveringen online van de animatieserie.

Voorlopig is het niets meer dan een gerucht, maar wel een interessant verhaal!
Bron: GFR

Lees meer over: Pokemon, Netflix, Nintendo, Live action

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws