Geruststellend nieuws over de live-action 'Avatar: The Last Airbender'-serie van Netflix

De eerste synopsis is uitgelekt en hint op een serie die het origineel nauwgezet gaat volgen.

Jim Pedd, 21-07-2021 18:44

Er is een synopsis online verschenen voor de aankomende live-action serie van Avatar: The Last Airbender van Netflix. En die lijkt goed nieuws te behelzen voor de fans van de serie van Nickelodeon.
De live-action serie van Netflix is al enige tijd in de maak. Maar sinds het vertrek van bedenkers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko hoorden we weinig concreets meer. Tot de afgelopen paar dagen.

Een synopsis
De serie is naar verluidt bijna klaar om te beginnen met zijn opnames. Die zouden in de herfst van start gaan. Ook lijkt de nu gelekte synopsis te duiden op een serie die heel erg lijkt op de oorspronkelijke animatieserie van Nickelodeon.

Let wel, het is geen synopsis die door Netflix zelf is vrijgegeven, maar wel een interessante:

The Last Airbender speelt zich af in een fantasiewereld, het thuis van mensen, fabelwezens en bovennatuurlijke geesten. De menselijke beschaving is verdeeld in drie pre-industriële naties, de Water-stammen, het Aarde-koninkrijk en de Lucht-nomaden, en een industriële natie, de Vuur-natie die ertoe in staat is verschillende machines te maken. Binnen elke natie heeft een orde van mannen en vrouwen, Stuurders, het vermogen om hun element te besturen.

Deze Stuur-kunsten combineren en bepaalde stijl van martial arts en mysticisme. De Stuur-types zijn water, aarde, vuur en lucht. Elke generatie is er één individu met het vermogen alle vier de elementen te sturen: de Avatar, de geest van de planeet die zich manifesteert in menselijke vorm. Als de Avatar overlijdt, wordt hij of zij gereïncarneerd in een ongeboren baby uit de volgende natie van de cyclus, die overeenkomst met de seizoenen: winter voor water, lente voor aarde, zomer voor vuur en herfst voor lucht.

Hoewel de legende gaat dat de Avatar de elementen moet leren besturen in volgorde, beginnend met het eigen element, kan dit soms veranderen als de situatie dit vereist. Het element dat tegenover het 'eigen' element van een persoon staat is extreem ingewikkeld, omdat het gebaseerd is op tegengestelde vechtstijlen en doctrines.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Netflix, Synopsis, Albert Kim, Michael Dante DiMartino, Bryan Konietzko

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Start 'Wednesday' seizoen
2

Start 'Wednesday' seizoen 2

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix