search
Marvel komt met trailer voor gave 'Loki'-documentaire
Series / Trailer

Marvel komt met trailer voor gave 'Loki'-documentaire

Disney komt met een uitgebreide blik achter de schermen van de populaire serie!

Marvel heeft vandaag de trailer onthuld voor het nieuwste deel in de docu-serie Marvel Studios: Assembled. En het is een bijzonder deel, want er wordt onthuld hoe de verschillende afleveringen van het eerste seizoen van [i]Loki zijn gemaakt.[/b]

Eerder verschenen op Disney+ al documentaires over het maken van WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier. Ditzelfde wordt ook later dit jaar gedaan voor Black Widow en Hawkeye.

Rommelen met tijdlijnen
De serie Loki werd bedacht door Rick and Morty-alumnus Michael Waldron en vertelt het verhaal van de God of Mischief na de gebeurtenissen van de 'time heist' uit Avengers: Endgame. Hierbij wist Loki te ontsnappen met de Tesseract. Niet lang erna wordt hij echter opgepakt door de Time Variance Authority, wat zorgt voor een avontuur dat tijd en logica ontstijgt.

Net een week nadat het eerste seizoen eindigde, heeft Marvel Studios nu dus de trailer van Marvel Studios Assembled: The Making of Loki vrijgegeven. Niet alleen zien we blikken op Jonathan Majors als He Who Remains en Richard E. Grant als Classic Loki, maar wordt ook de onthulling gedaan dat de docu nú is te streamen via Disney+!

Bekijk hieronder de trailer van The Making of Loki:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen