Hint naar de terugkeer van 'Riverdale' op Netflix

Meer duidelijk over 'Riverdale' seizoen 5

The CW komt binnenkort met het vijfde seizoen van de successerie Riverdale.

Bram de Groot, 23 juli 2021 om 16:34

Sinds 2017 zendt de Amerikaanse zender The CW de serie Riverdale uit, in Nederland als Netflix Original te zien op Netflix. Het tweede deel van het vijfde seizoen staat op het punt om te starten.
Midden augustus start de tienerdramaserie aan de laatste negen afleveringen van het seizoen. Deze aflevering heet "Chapter Eighty-Seven: Strange Bedfellows" en heeft nu een synopsis.

Strange Bedfellows
De synopsis: "TERUG NAAR RIVERDALE - In de nasleep van de uitbraak uit de gevangenis van Hiram (Mark Consuelos), leidt Archie (KJ Apa) de aanklacht om de resterende veroordeelden op te pakken. Tabitha (Erinn Westbrook) reikt uit naar Betty's (Lili Reinhart) helpende hand wanneer ze zich realiseert dat Jughead (Cole Sprouse) vermist is.

Wanneer Penelope (gastrol Nathalie Boltt) opnieuw de groep betreedt, wordt Cheryl (Madelaine Petsch) achterdochtig over haar ware bedoelingen."

Camila Mendes, Madchen Amick, Casey Cott, Charles Melton en Drew Ray Tanner hebben ook rollen in de aflevering en Tessa Blake regisseerde de aflevering. Op 11 augustus debuteert de aflevering op The CW. het zesde seizoen is al besteld.Bron: comicbook

Lees meer over: Riverdale, Netflix, The CW, Seizoen 5, Roberto Aguirre Sacasa

Populair nieuws