search
Komen er nog wel 'The Walking Dead'-films?
Series / Nieuws

Komen er nog wel 'The Walking Dead'-films?

Er waren ons drie films rond Rick Grimes beloofd, komen die er wel?

De vooralsnog titelloze The Walking Dead-film met Andrew Lincoln weer in de rol van Rick Grimes, is nog altijd in de maak. Dat stelt veteraan Greg Nicotero van de franchise.

De spin-off werd al in november 2018 aangekondigd door franchisebaas Scott Gimple, en in 2019 kregen we een korte teaser te zien. Die beloofde een terugkeer van Grimes in de bioscoop en niet op AMC. Maar we horen nog altijd weinig over de films, tot nu dan. Nicotero, die de make-up effecten doet voor de franchise, zegt dat de films nog altijd in de maak zijn en iedereen z'n uiterst best doet om ervoor te zorgen dat ze perfect worden.

Nog altijd komende
"Ik wilde dat ik het zou weten en ik zou willen dat ik er iets over kon zeggen," aldus Nicotero.

"Ik heb de laatste paar maanden verschillende versies van de scenario's gelezen. Ze doen echt hun uiterst best om ervoor te zorgen dat het goed wordt."

"Ik weet het tegelijk niet. In mijn hoofd denk ik alleen maar: 'Okay, dus The Walking Dead rondt af met seizoen 11. Maar ze hebben het nu over allemaal spin-offs en films en allemaal andere dingen. Iedereen vraagt steeds: 'Wanneer heb je het gevoel dat je klaar bent?'"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen