Keert de cast 'Jupiter's Legacy' dan toch terug in andere vorm op Netflix?

Keert Jupiter's Legacy dan toch terug op Netflix?

Josh Duhamel over de kans dat hij weer tekent voor de Netflix-serie Jupiter's Legacy.

Jim Pedd, 25 juli 2021 09:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Jupiter's Legacy werd al na één seizoen geannuleerd door Netflix. Maar er komen meer verhalen in die wereld naar Netflix. Acteur Josh Duhamel vertelt daarover en wat hij wil met zijn toekomst in de franchise.
De acteur speelde de rol van The Utopian in de serie. Hoewel deze een hit was bij de kijker, besloot Netflix 'm te annuleren. Tot woede van de fans en castleden, mede doordat er zo'n grote cliffhanger aan het einde zat. Maar Netflix kondigde niet veel later de serie Super Crooks aan die zich in dezelfde wereld afspeelt.

Nieuwe serie
"Ik weet het niet. Ik weet niet wat hun plan is," begon Duhamel over een mogelijke terugkeer. "Het was best een verrassing. We deden het heel goed en de serie stond op nummer 1 voor drie weken over heel de wereld."

Het was een dure serie, "en we hadden problemen. Ik denk dat we drie showrunners hadden en voor een serie als deze is dat heel duur. We konden de trein op de rails houden, en ik vind dat er uiteindelijk een goede serie lag. Ik denk ook dat de fans er heel erg van hielden."

De acteur ziet een terugkeer ook wel zitten, vertelt hij. "Misschien dat ik het pak weer aan mag doen voor een film of een nieuwe versie in Millarworld. Ik vond het geweldig en hield ervan om met iedereen te werken."
Bron: CBM

Lees meer over: Jupiters Legacy, Netflix, Josh Duhamel, Supercrooks, Mark Millar

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws