'24'-ster Kiefer Sutherland vindt een grote nieuwe serie

'24'-ster Kiefer Sutherland vindt een nieuwe serie

Kiefer Sutherland heeft getekend voor een hoofdrol in de serie The First Lady.

Jim Pedd, 26 juli 2021 om 08:32

Acteur Kiefer Sutherland heeft weer een nieuwe rol gevonden. Hij heeft getekend voor de serie The First Lady van televisiezender Showtime.
Sutherland zal de rol van Franklin Delano Roosevelt spelen in de serie. De serie draait vooral om de vrouwen van de First Ladies van de Verenigde Staten. Het is een anthologie, en dus ligt de focus op een aantal verschillende First Ladies.

The First Lady
Het eerste seizoen van de televisiezender richt zich op Eleanor Roosevelt (Gillian Anderson), Betty Ford (Michelle Pfeiffer) en Michelle Obama (Viola Davis). De serie wordt gemaakt door Aaron Cooley.

Deadline meldt dat Sutherland de rol van President Franklin Delano Roosevelt speelt, die dienst deed als de 32ste President van de Verenigde Staten. FDR was een groot deel van de Grote Depressie en Tweede Wereldoorlog president: van 1933 tot 1945.

De synopsis van The First Lady is als volgt:

In de oostvleugel van het Witte Huis, worden verborgen uit het zicht een aantal van de belangrijkste besluiten van de wereld genomen, gemaakt door de charismatische, complexe en dynamische First Ladies. Deze serie haalt het gordijn weg en geeft een blik op de persoonlijke en politieke levens van drie unieke, enigmatische vrouwen.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Kiefer Sutherland, The First Lady

Populair nieuws