search
Nieuwe 'The Walking Dead'-schurken zijn keiharde mensenmoordenaars
Series / Nieuws

Nieuwe 'The Walking Dead'-schurken zijn keiharde mensenmoordenaars

De Reapers, zoals de nieuwe schurken van The Walking Dead heten, zijn levensgevaarlijk.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwe schurken van het elfde seizoen van The Walking Dead, de Reapers, zijn heel ervaren mensenmoordenaars. Dat onthulde showrunner Angela Kang tijdens een nieuw interview.

Het elfde seizoen van de serie wordt in augustus gelanceerd, en krijgt in totaal 24 afleveringen die tot volgend jaar ergens zullen debuteren. In het nieuwe seizoen leren onze helden de groep gemeenschappen genaamd de Commonwealth kennen.

De Reapers
Tegelijk krijgen ze te maken met de Reapers. Dat is een gevaarlijke groep schurken die het vaker heeft opgenomen tegen de onlangs teruggekeerde Maggie en haar groep overlevers. Hoe gevaarlijk ze zijn, zagen we snel, want een van de Reapers slaagde er bijna in om Daryl én Maggie te vermoorden.

"Een van de dingen die hen onderscheiden, is dat ze echt vaardig zijn. En niet alsof ze het onderweg opgepikt hebben. Zij gingen zo de apocalypse in," begon Kang haar verhaal.

"Dus ieder van hen is een ongelofelijk brute, georganiseerde krijger. Waar de Whisperers een soort chaotische manier hadden om door de wereld te bewegen en met de Walkers leefden, zijn dit echte mensenmoordenaars. Het is een formidabele vijand om het tegen op te nemen. Ze vertrouwen niet op aantallen of volume, om te overleven, dus het is een hele hechte groep. En ze zijn formidabel op een manier waar onze personages niet vaak mee te maken hebben gehad."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen