'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' heeft een wel heel bizarre productie

House of the Dragon heeft heel bizarre productie

Actrice Olivia Cooke over de serie House of the Dragon en de opnames.

Jim Pedd, 26 juli 2021 om 19:32

Actrice Olivia Cooke maakt onderdeel uit van de cast van House of the Dragon. Zij vertelde dat de productie van de prequelserie "gestoord" is.
De aankomende serie speelt zich honderden jaren voor de gebeurtenissen in Game of Thrones af. We zien hoe de familie Targaryen een grote burgeroorlog uitvecht, waarin heel wat slachtoffers zullen vallen. De opnames zijn in volle gang en de première vindt plaats op HBO Max in het jaar 2022.

Gestoorde opnames
In de serie speelt actrice Cooke de rol van Queen Alicent Hightower. Zij is de tweede vrouw van King Viserys en raakt in gevecht met Princess Rhaenyra, de dochter van Viserys die door hem gekozen wordt als troonopvolger. Waar Alicent natuurlijk allerminst blij mee is, want zij wil die positie voor haar zoons.

Tijdens een recent interview met Collider vertelde Cooke dat ze niet kan geloven hoe grootschalig de opnames zijn.

"De crew bestaat uit wel honderd mensen. Het kunstenaarschap waar we mee te maken is, blaast je echt omver. De sets die gemaakt zijn, zijn fucking prachtig, net als de kostuums. Tot het kleinste setstuk dat je in je handen houdt. Alles is zo goed gemaakt en er zit zoveel geschiedenis in. Het is echt geweldig om aan een film, serie of wat dan ook te werken waarin iedereen zoveel passie voelt."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: House of the Dragon, Game of Thrones, Olivia Cooke, HBO Max, HBO

Populair nieuws