Maak je nu alvast maar klaar voor 'Loki' seizoen 2

Maak je nu alvast maar klaar voor 'Loki' seizoen 2

Het werk aan het tweede seizoen van de serie is volgens Tom Hiddleston al begonnen.

Jim Pedd, 29-07-2021 08:24

Loki was als we kijken naar de ontvangst en recensies, de beste Marvel Studios-serie voor Disney+. De show nam ons mee op een wilde rit door het Marvel-universum en eindigde ermee dat de 'heilige tijdlijn' flink door de war geschopt werd.
Daarmee diende de serie zelfs als lanceerpunt voor een boel Marvel-films: Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Spider-Man: No Way Home en Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Loki en Sylvie waren desalniettemin het epicentrum van de serie en keren terug in een tweede seizoen.

Loki en Sylvie
De serie Loki ging drie jaar nadat deze groen licht kreeg, van start op Disney+. Dat kwam mede door het coronavirus en dus gaan we ervan uit dat het tweede seizoen er sneller komt.

Daar lijkt ook acteur Tom Hiddleston naar te hinten tijdens een interview met Marvel.com, waarbij hij vertelde dat de gesprekken over het nieuwe seizoen al begonnen zijn.

"Ik ben zo dankbaar dat we seizoen 1 mochten maken. En ik ben er nog altijd niet helemaal toe in staat om te verwerken dat we nog een seizoen mogen maken; de mogelijkheden zijn zo opwindend. We voeren de gesprekken al, diepe, diepe, diepe gesprekken. Ik kan niet wachten om van start te gaan".

Vermoedelijk keert de serie eind 2022 terug op Disney+.
Bron: Marvel

Lees meer over: Loki, Tom Hiddleston, marvel studios, Disney Plus

Populair nieuws