'Peacemaker'-serie wordt wel heel erg grootschalig

'Peacemaker'-serie wordt wel heel erg grootschalig

De serie Peacemaker is volgens John Cena echt knallend groot! Kom maar door.

Jim Pedd, 29 juli 2021 om 08:59

John Cena vergelijkt zijn HBO Max-serie Peacemaker met de film The Suicide Squad. Hij belooft dat er gelijkenissen tussen de twee projecten zijn.
Cena voegt zich, nu hij te zien is in de Fast & Furious-franchise, bij nog een franchise met The Suicide Squad. Die R-Rated versie van James Gunn's anti-heldenteam is volgende week in de bioscoop en op HBO Max te zien. En introduceert onder meer het excentrieke personage Peacemaker. Hij is een man die zo geobsedeerd is met vrede, dat hij alles daarvoor doet.

Peacemaker-serie
De serie is al helemaal opgenomen en zal in januari te zien zijn op HBO Max. En is helemaal geschreven en geregisseerd door Gunn.

Tijdens een interview met ComicBook.com, vertelde Cena dat zijn televisieserie ook echt enorm onderhoudend is voor de fans van de film van Gunn.

"Nou, je hebt dezelfde schrijver, dezelfde maker. James regisseerde een boel van de afleveringen en is zeker zwaar betrokken bij de productie. Dus ik denk dat als je wat je zult zien in Peacemaker leuk vindt, je daar nog meer van gaat houden dankzij Peacemaker," aldus Cena.

Nou moet HBO Max wel nog even beschikbaar worden gemaakt hier in Nederland.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Peacemaker, HBO Max, The Suicide Squad, John Cena

Populair nieuws