Fan van 'Loki' en 'WandaVision'? Dan hebben we fantastisch nieuws voor je

Fan van 'Loki'? Dan hebben we goed nieuws voor je

Als je fan bent van de series die Marvel Studios en Disney+ maken, hebben we goed nieuws.

Jim Pedd, 30 juli 2021 08:34

Marvel Studios en Disney+ boeken groot succes met de verschillende series die ze tot nu toe gemaakt hebben. De eerste was WandaVision, dat begin dit jaar gelanceerd werd.

Vervolgens kwam men nog met een tweetal andere series, waarvan Loki de meest recente is. Maar dat is niet de enige, want er is veel meer nieuws op komst. Dit jaar alleen al verwachten we nog meerdere nieuwe series, waaronder What If...?, Hawkeye en eind dit jaar Ms. Marvel.

Heel veel nieuws
Voor de komende tijd zijn er al een boel verschillende series aangekondigd door Marvel Studios en Disney+. Een daarvan is bijvoorbeeld Armor Wars, een ander Secret Wars en we weten dat er druk gewerkt wordt aan She-Hulk.

Kortom: er zit heel veel nieuws aan te komen. Maar dat is verreweg niet het enige. De site Murphy's Multiverse claimt dat er momenteel aan negen nog niet aangekondigde nieuwe series gewerkt wordt.

De site meldt dat Ghost Rider, Secret Warriors en Nova "mogelijk" tot de mogelijkheden behoren.

Ook heeft men al wat opvallende verhalen. Zo zou Peter Morgan, schrijver en story editor van WandaVision als coproducent aan een van de series mee te werken. En Marion Dayre (Better Call Saul) zou aangesteld zijn als voornaamste schrijfster van een ander.
Bron: murphysmultiverse

Lees meer over: Marvel Studios, Disney Plus, Series, Loki, WandaVision

Populair nieuws