Amazon-serie 'Paper Girls' verliest z'n maker

Amazon-serie 'Paper Girls' verliest z'n maker

De serie Paper Girls van Amazon Prime Video verliest z'n showrunner.

Jim Pedd, 1 augustus 2021 om 19:23

Stephany Folsom werkt niet langer mee aan de schrijversruimte voor Paper Girls. Afgelopen zaterdagnacht bleek dat de schrijfster de Amazon-serie verlaten had. De opnames waren al bezig.
Folsom schreef het project samen met Christopher C. Roger, die nu de enige showrunner van het project is en zal zijn. Folsom voegde zich bij de serie nadat ze klaar was met haar werk aan Toy Story 4. Het waren haar scenario's die leidde tot een bestelling van Amazon.

Paper Girls maken
Waarom de showrunner besloten had om niet verder te gaan is niet bekend. Wel horen we dat het vanuit Amazon Studios en Legendary TV kwam om uit elkaar te gaan.

Toen de serie aangekondigd werd. vertelde Folsom nog dat ze enorm blij was met de kans "om dit ongelofelijke avontuur tot leven te brengen". [i]"Dit is een verhaal dat zoveel hart heeft en zoveel unieke kleuren en dimensies. Onze oprechte hoop is niet alleen om het bronmateriaal recht aan te doen, maar ook om Paper Girls iets unieks op televisie te maken.

De serie speelt zich af in 1988 en volgt een stel meisjes dat krantjes moet bezorgen op de ochtend na Halloween. Zij raken betrokken bij een conflict tussen strijdende facties tijdreizigers en raken verzeild op een avontuur waarbij de de wereld moeten redden.


Bron: ComicBook

Lees meer over: Paper Girls, Amazon Prime Video, Stephany Folsom

Populair nieuws