Nog meer goed nieuws voor fans van 'Lord of the Rings'

Meer goed nieuws voor fans van 'Lord of the Rings'

Lord of the Rings is klaar met de opnames van zijn eerste seizoen en neemt nu veel tijd voor de visuele effecten.

Jim Pedd, 4 augustus 2021 om 07:50

Amazon's Lord of the Rings-serie kwam deze week voor het eerst met beelden. En nu blijkt dat de serie, die pas in september 2022 van start gaat, al klaar is met de opnames van het eerste seizoen.
In 2017 bestelde Amazon maar liefst vijf seizoenen van de serie. Deze speelt zich af tijdens de Tweede Era van Midden-Aarde van J.R.R. Tolkien, een periode die 3.441 jaar duurt en begint met het smeden van de Ene Ring en eindigt met het verslaan van de legers van Sauron.

Eerste seizoen
Deadline meldt dat het eerste seizoen van Lord of the Rings klaar is met zijn opnames in Nieuw-Zeeland. De eerste rits krijgt naar schatting 20 afleveringen en heeft een prijskaartje van maar liefst 465 miljoen dollar.

Mocht je je nu afvragen waarom dat seizoen zo lang op zich laat wachten: dat komt vermoedelijk door de vele beelden die nu verwerkt moeten worden. De serie begon in februari 2020 met zijn opnames en kreeg een boel coronategenslagen te verwerken en moet nu in een aparte omstandigheid verwerkt worden.

We weten nog maar weinig van de Lord of the Rings-serie van Amazon. Wel is duidelijk dat het eerste seizoen net zo episch zal zijn als de films van Peter Jackson.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Lord of the Rings, Amazon Prime Video, Amazon

Populair nieuws