search
Krijgt 'Stranger Things' echt een spin-off? Een van de makers geeft antwoord
Series / Nieuws

Krijgt 'Stranger Things' echt een spin-off? Een van de makers geeft antwoord

Krijgt de serie Stranger Things van Netflix een spin-off? Shawn Levy reageert!

Stranger Things is dominant geworden op Netflix. De serie krijgt mogelijk nog maar twee seizoenen en dan is het hoofdverhaal voorbij. Maar producent Shawn levy laat weten dat er gesprekken zijn geweest over een mogelijke spin-off.

"Ik zou zeggen dat duidelijk is dat het natuurlijk een overkoepelende serie is, de franchise misschien wel in de geschiedenis van Netflix," deelde Levy met Collider. "Natuurlijk zijn er andere series met een belangrijke rol in hun evolutie, maar Stranger Things heeft 196 miljoen kijkers gehad sinds wij begonnen zijn."

Een spin-off maken
"Daarom hebben we dan ook gezegd dat wij het wel zien zitten om een spin-off te maken, de franchise, personages en mythologie verder uit te bouwen. En die gesprekken zijn nauwelijks veranderd, maar bestaan ook nauwelijks," ging hij verder.

Het eerste seizoen had een hoofdrol voor Winona Ryder en een cast van heel andere castleden die nog geen naam voor zichzelf hadden gemaakt. Maar sinds de lancering is iedereen enorm bekend geworden.

Netflix zou goed een spin-off kunnen ontwikkelen, vooral omdat de serie zo ontzettend populair is gebleken bij de kijker.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen