search
'The Walking Dead' vindt weer twee cruciale castleden voor seizoen 11
Series / Nieuws

'The Walking Dead' vindt weer twee cruciale castleden voor seizoen 11

Het elfde seizoen van The Walking Dead vindt weer belangrijke castleden.

Ian Anthony Dale en Laurie Fortier hebben getekend voor het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead. Dat meldt het vakblad Deadline vandaag.

Dale speelt de rol van Toni, "iemand die al lang lid is van de groep die recent door onze helden ontdekt is" en wiens bestaan "invloed op hen heeft op manieren die niemand zich kon voorstellen". Fortier zal de rol van Agatha spelen, maar meer is daar niet over bekend gemaakt.

Nieuwe castleden
Tomi en Agatha hebben geen tegenhangers in de comics van Robert Kirkman. Maar we weten ook dat een van hen een soort draai geeft aan de pagina's van The Walking Dead waar de serie op gebaseerd is.

"We proberen altijd gebruik te maken van de thema's en grote gebeurtenissen en ideeën die Kirkman had, omdat hij gewoon enorm goede plottwists bedenkt," vertelde showrunner Angela Kang.

"Hij heeft interessante nieuwe groepen of filosofieën bedacht om te dealen met de apocalypse, dus we brengen een hommage daaraan en blijven waar aan de dingen die ons als lezer zo trekken tot het bronmateriaal."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen