search
'The Walking Dead'-trailer hint naar de dood van Maggie
Series / Trailer

'The Walking Dead'-trailer hint naar de dood van Maggie

Overleeft onze heldin Maggie nog wel dit laatste seizoen van The Walking Dead?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwste trailer voor The Walking Dead seizoen 11 lijkt te hinten naar de dood van Maggie, het personage van actrice Lauren Cohan. We weten al dat het elfde seizoen van de serie het laatste wordt.

Dat feit verzekert ons er natuurlijk al van dat er een heleboel gruwelijke momenten aan zitten te komen voor de geliefde personages. En als het aankomt op personages, zijn er weinig zo populair als Maggie Rhee.

Mogelijk dood
Maggie is al aanwezig sinds het tweede seizoen van de serie en had een relatie met eveneens fanfavoriet personage Glenn. Cohan stopte halverwege het negende seizoen met de serie, maar keerde aan het einde van het tiende seizoen terug. Maar zij nam de Reapers mee, gruwelijke schurken.

Het personage lijkt centraal te staan in de nieuwe actie van het elfde seizoen. Daarin zien we haar worsteling met Negan, die haar man voor haar ogen doodde en dat op gruwelijke wijze deed.

Maar nu lijkt het erop dat het er niet heel goed voor staat met het lot van Maggie. Sterker nog: in de nieuwe trailer zien we beelden die er zomaar op zouden kunnen hinten dat ze het niet gaat overleven. De trailer eindigt met een shot waarin Maggie echt aan haar vingertoppen hangt en haar grip verliest.

Check de beelden hieronder:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen