'Stranger Things' seizoen 4 onthult z'n première én eerste heftige beelden

'Stranger Things' seizoen 4 onthult z'n première

De serie Stranger Things gaat dan eindelijk snel verder op Netflix.

Jim Pedd, 7 augustus 2021 om 14:19

Er is vrijdag een blik vrijgegeven op het vierde seizoen van de serie Stranger Things. En dat niet alleen: Netflix heeft het nieuws dat iedereen vreesde bevestigd.
In mei kregen we al een teaser voor het vierde seizoen te zien. Daarin zagen we een rits kinderen met kaalgeschoren koppies in een institutie zitten. Een stem, waarvan we aannamen dat het Dr. Martin Brenner was, kwam binnen lopen en zei: "Vandaag heb ik iets heel speciaals voor jullie gepland". Vandaag zijn er meer beelden van het nieuwe seizoen.

Nieuwe teaser
Netflix kwam met een gloednieuwe teaser voor het vierde seizoen van Stranger Things. In die nieuwe beelden zien we een heleboel verschillende flitsen van het nieuwe seizoen van de serie. En die beloven een boel spektakel, maar lijken ook duidelijk in het verhaal van hoofdpersoon Eleven te duiken.

Hoewel de teaser natuurlijk goed nieuws was, heeft Netflix ook minder goed nieuws, de serie krijgt namelijk pas in 2022 een nieuwe reeks afleveringen.Stranger Things seizoen 4 is het begin van het einde van de serie, want er wordt nu langzaam naartoe gewerkt. Naar verluidt is seizoen 5 het laatste.
Bron: Variety

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Seizoen 4

Populair nieuws