'The Big Bang Theory'-reünie nu al aanstaande?

'The Big Bang Theory'-reünie nu al aanstaande?

Er zouden zomaar wat castleden alsnog bij elkaar kunnen komen!

Jim Pedd, 7 augustus 2021 om 14:54

Actrice Kaley Cuoco ziet het nu al zitten als The Big Bang Theory een Friends-achtige reünie krijgt. Wat haar betreft moet die er gewoon snel gaan komen. Maar nog wel over een paar jaar.
Cuoco sprak met de site Variety over de serie waar zij mee doorbrak: The Big Bang Theory. De sitcom wordt vaak gezien als een soort geestelijke opvolger van Friends, met zijn focus op een ensemble van vrienden die samen het leven heerlijk doormaken.

Een reünie maken
"Toen ik [naar de Friends-reünie] keek, dacht ik: dit wil ik ook ooit doen met onze serie," begon de actrice. En ruimte zal er ook wel zijn daarvoor, want de serie deed het bijzonder goed tijdens zijn twaalf jaar durende cyclus.

In het verleden zei Cuco al eens dat ze zo'n reünie graag zou willen maken, al denkt ze wel dat er wat jaren tussen de finale en de reünie moeten zitten. "Ik sta er zeker voor open om er een voor ons te maken. Maar het moet over een paar jaar komen, of op het moment dat iedereen ervoor open staat."

"Het was voor ons allemaal een levensveranderende ervaring en het zou geweldig zijn om dat te maken voor de fans. Omdat we zo'n geweldige fans hadden, die zo lang bij ons bleven."
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Big Bang Theory, Kaley Cuoco, Reunie

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws