search
Nog een live-action 'Star Trek'-serie aangekondigd

Nog een live-action 'Star Trek'-serie aangekondigd

Er komt een Star Trek-serie die draait om Starfleet Academy aan. Dat is pas top.

Jim Pedd
Er wordt aan nog een nieuwe Star Trek-serie gewerkt door Paramount+. Het gaat om een serie die draait om Starfleet Academy.

Sinds 2017 is de Star Trek-franchise niet gewoon springlevend, maar echt helemaal uitgebarsten lijkt het wel. Er worden meerdere series gemaakt en er zitten er nog heel wat aan te komen.

Nieuwe series
Er wordt momenteel gewerkt aan Star Trek: Prodigy en Star Trek: Strange New Worlds als nieuwe series. Maar er is meer op komst, want zo werkt men aan een Section 31-serie, rond het personage van actrice Michelle Yeoh. En er zit er dus nog eentje aan te komen rond Starfleet Academy.

Dat onthulde Kutzman tijdens een interview met The New York Times. "Ik denk dat we pas net begonnen zijn. Er zit zoveel meer aan te komen," onthulde hij. Daarna vertelde hij over de Starfleet Academy-serie.

Er is weinig bekend over de serie, maar het potentieel is natuurlijk groot. Als er een episodisch format gehanteerd wordt, zou de serie uiteenlopende aspecten van de Academy kan bekijken. Door de Starfleet Academy te verkennen, wordt een belangrijk element van de serie bovendien uitgediept.Aanbevolen artikelen