search
'The Walking Dead' brengt oude bekenden terug
Series / Nieuws

'The Walking Dead' brengt oude bekenden terug

Maak je borst maar nat voor de verschijning van fanfavoriete personages.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Walking Dead komt tot een einde. Maar personages van voorgaande seizoenen zouden weer opnieuw kunnen leven in Tales of the Walking Dead.

De spin-off serie wordt op dit moment ontwikkeld door AMC Networks in samenwerking met chief content officer Scott Gimple. De serie is een anthologie, met afleveringen die op zichzelf staan en soms ook over meerdere afleveringen een overkoepelend verhaal vertellen.

Oude bekdnen terug
Gale Anne Hurd, uitvoerend producent van de serie, vertelt dat "bijna iedereen" die geleefd heeft, of gestorven is, in de serie, terug wil keren.

"Er zijn zoveel factoren die te maken hebben met het vertellen van de verhalen en het casten. Maar gelukkig wil bijna iedereen die in de serie zat terugkeren en zijn of haar verhaal verteld zien worden in Tales of the Walking Dead," aldus Hurd.

De serie wordt geleid door Channing Powell, die al vaker afleveringen schreef en produceerde. Het geheel wordt gezien als een serie die als een soort Twilight Zone naar verschillende verhalen kijkt, van uiteenlopende personages.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen