search
'Animaniacs' seizoen 2 krijgt een hilarische trailer
Series / Trailer

'Animaniacs' seizoen 2 krijgt een hilarische trailer

Yakko, Wakko en Dot keerden vorig jaar terug voor een reboot van de geliefde animatieserie.

Hulu heeft dit weekend een geinige nieuwe trailer onthuld voor het tweede seizoen van animatie-reboot Animaniacs. In de beelden wordt bekendgemaakt dat het tweede seizoen vanaf 5 november is te streamen via de Amerikaanse dienst.

Seizoen 2 van Animaniacs zal bestaan uit 13 gekke afleveringen. Onlangs werd al bekend dat Hulu nu al het groene licht heeft gegeven voor een derde seizoen van de tekenfilmreeks.

Droge humor
De nieuwe trailer is behoorlijk 'meta' voor een animatieserie. Wakko kijkt ongeduldig naar zijn telefoon, waarop staat 'seizoen 2 laadt...' Terwijl hij hierop wacht, zien we beelden van de Brain die Animaniacs zijn 'favoriete serie' noemt, maar ook Yakko, Wakko en Dot, die een persconferentie houden over de releasedatum van seizoen 2.

Tot slot wordt onthuld dat deze datum dus 5 november is. Hulu werkt steeds meer met dit soort effectieve teasers, een trend die waarschijnlijk ook door andere streamingdiensten zal worden overgenomen.

Animaniacs is overigens nóg niet in Nederland te streamen, maar het zou ons niet verbazen als daar snel verandering in komt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen