Nieuwe 'How I Met Your Mother'-serie op volle stoom

Nieuwe How I Met Your Mother-serie op volle stoom

How I Met Your Mother krijgt een spin-off met Hilary Duff in de hoofdrol.

Jim Pedd, 9 augustus 2021 om 09:16

Het werk gaat gestaag door aan How I Met Your Mother spin-off How I Met Your Father. Die wordt gemaakt door duo Isaac Aptaker en Elizabeth Berger, met een hoofdrol voor Hilary Duff.
Duff onthulde dat er een eerste table read was voor de Hulu-serie. Deze werd eerder dit jaar aangekondigd, nadat deze al jaren in de maak was, maar er maar geen invalshoek gevonden kon worden waar men echt tevreden mee was.

How I Met Your Father
In de serie speelt Hilary Duff de hoofdrol van Sophie. Zij vertelt hoe ze de vader van haar zoon ontmoet heeft, precies hoe Ted Mosby dat in de originele serie ook deed. De tijdlijn begint in 2021 en volgt Sophie met haar hele hechte vriendengroep, terwijl ze proberen het leven een beetje goed mee te maken.

In een Instagram Story onthulde Hilary Duff dat de cast haar eerste table read sessie had op donderdag 5 augustus. De actrice vertelde;

"We hebben zojuist onze eerste table read voor How I Met Your Father gehad, met de hele cast en iedereen is zo ontzettend goed. Ik voel mij zo gelukkig. Het schrijven is hysterisch. De cast is buitengewoon en ik zat de hele tijd te trillen", vertelde ze.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: How I Met Your Mother, Hilary Duff, how i met your father

Informatie over de serie: How I Met Your Mother

Populair nieuws