search
'Peacemaker' heeft meer actie dan welke serie dan ook
Series / Nieuws

'Peacemaker' heeft meer actie dan welke serie dan ook

De serie Peacemaker, gebaseerd op The Suicide Squad, gaat echt ver.

Er zit geen vrede in de serie Peacemaker. Bedenker James Gunn vertelt dat de spin-off van de film The Suicide Squad "meer actie dan welke superheldenserie ook" heeft.

De hoofdrol van de serie, Christopher Smith, wordt gespeeld door John Cena. Hij is de gehelmde antiheld die zijn uiterste best doet om vrede te bewaren en dat ten koste van alles wil doen. Dat maakt hem in de woorden van Gunn echt een loser en een verdomd slechte man.

Geen groot plan
Vooraf was er geen groot plan voor de serie. "Maar het is iets dat ik heel graag doe en ik wist dat de cast dit ook wil," aldus Gunn over de serie.

Hij regisseerde vijf van de acht afleveringen. De rest was voor Jody Hill, BRad Anderson en Rosemary Rodriguez. "Volgend jaar hoop ik alle afleveringen te regisseren. je zal zien dat Peacemaker een heel, heel andere serie is dan alles wat eerder gedaan is in het superheldenuniversum."

De show heeft meer actie dan welke serie dan ook. Tegelijk is de serie ook "in zekere zin rustiger" dan zijn grote blockbuster. "Hij gaat specifiek om een groep mensen, dus meer over de maatschappij."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen