search
Ook dit 'Loki'-idee werd geschrapt
Series / Nieuws

Ook dit 'Loki'-idee werd geschrapt

De Time Variance Authority was niet de enige organisatie die we hadden moeten leren kennen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Schrijver Michael Waldron onthulde dat het oorspronkelijke plan voor aflevering 5 van Marvel/Disney+-serie Loki was om een Loki Variance Authority te introduceren.

De aflevering, Journey Into Mystery draait erom dat Loki in The Void aan het einde van de tijd terecht komt. Daar ontmoet hij allerlei varianten van zichzelf, waaronder Classic Loki, Boastful Loki, Kid Loki en Alligator Loki. Uiteindelijk werken ze samen om te ontkomen aan Alioth, een wolkachtige demon.

Loki Variance Authority
The Void loste het mysterie op van waar varianten heen gaan als ze gepruned worden door de Time Variance Authority. En nu blijkt dat dit chaotische postapocalyptische landschap bijna een heel eigen organisatie had gehad.

Waldron vertelde dat het idee enige tijd was om een LVA te introduceren. "Tom Kauffman schreef aflevering 5 van de serie. Tom is een van de schrijvers van Rick and Morty, en was daar vanaf het eerste seizoen. Hij is een van mijn beste vrienden en een van de grappigste mensen die je maar tegen kan komen."

"Ik denk dat er een moment was, waarop we een Loki Variance Authority hadden, een soort LVA die bestond uit allerlei verschillende Loki's."

Waarom die organisatie geschrapt werd is niet bekend.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen