'Westworld' seizoen 4 wordt het beste seizoen tot nu toe

De serie Westworld is nu druk bezig met de opnames van seizoen 4.

Jim Pedd, 14-08-2021 08:36

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Meer dan een jaar geleden kwam het derde seizoen van de serie Westworld tot een einde. Fans van de HBO-serie zijn heel benieuwd waar het nu heen gaat met de serie, die eindigde met een grote cliffhanger.
Gelukkig zijn op dit moment de opnames van het vierde seizoen in volle gang. We zien dan de terugkeer van de meeste castleden, waaronder bedenker Lisa Joy en actrice Thandiwe Newton.

Wat kleine details
Hoewel het nog even duurt voordat het vierde seizoen op HBO te zien zal zijn, vertelden Newton en Joy al iets over wat we mogen verwachten. Het lijkt het beste seizoen tot nu toe te worden als we hen mogen geloven.

"Het is zo goed man," deelde Newton. "Voor mij, echt voor mij, heeft het de beste elementen van een, twee en drie. Het is zo rijk en het draait voor een deel om de pandemie. Niet letterlijk, maar ik denk dat het ons allemaal gevoed heeft, alsof onze levens nu van de kunst afhangen op een andere manier. Ik bedoel, letterlijk dat onze levens afhangen van kunst omdat die van ons weggenomen is."

En Joy vertelde nu druk te zijn met het schrijven. "Er is nu weer een heel nieuwe wereld om te verkennen en daar houd ik van," aldus Joy.

Wanneer het vierde seizoen precies te zien zal zijn is helaas nog niet bekend.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Westworld, HBO, lisa Joy, Thandiwe Newton

Populair nieuws

Laatste serienieuws