search
'The Sopranos'-bedenker denkt dat dit na de finale gebeurd is
Series / Nieuws

'The Sopranos'-bedenker denkt dat dit na de finale gebeurd is

The Sopranos-regisseur Alan Taylor weet wat er gebeurde na het open einde.

Alan Taylor, een van de regisseurs van de serie The Sopranos, spreekt voor het eerst over zijn vermoedens van wat na de finale van de serie gebeurd is.

Taylor regisseerde negen afleveringen voor de prijswinnende maffiaserie. Zo maakte hij [i}Kennedy and Heidi[/i] in seizoen 6, waarvoor hij uiteindelijk een Primetime Emmy Award for Outstanding Directing for a Drama Series won. Ook maakte hij de op een na laatste aflevering, The Blue Comet.

Na de finale
Fans vragen zich nog altijd af hoe het verder is gegaan na de finale van de serie. Het lot van Tony Soprano bleef onduidelijk.

Tegenover The Hollywood Reporter sprak Taylor over zijn werk aan de serie en de impact op zijn carrière. Het is mooi, want Taylor werkt nu weer mee aan de serie in de zin dat hij de prequel film The Many Saints of Newark regisseert. Een vervolg kan er nooit gebeuren, want dan moet onthuld worden wat er gebeurd is na de laatste scène en dat kan niet.

Maar Taylor denkt dat Tony Soprano om het leven kwam in de finale van de serie. Een bevestiging is het niet, maar voor heel wat fans blijft het een grote vraag hoe het afgelopen is aan het einde. Toen de finale te zien was, was deze nog behoorlijk controversieel.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen