'Stranger Things'-maker vertelt waarom seizoen 4 zo lang op zich laat wachten

Stranger Things seizoen 4 laat nog wel even op zich wachten tot 2022.

Jim Pedd, 14 augustus 2021 11:03

Fans van Stranger Things waren enorm benieuwd om te horen wat de toekomst precies voor hen zou brengen. Maar het vierde seizoen van de serie laat nog wel even op zich wachten tot ergens in de loop van 2022.
In een nieuw interview met producent Shawn Levy leren we dat de serie vooral lang nodig heeft gehad vanwege de complexiteiten waar de makers mee te maken hebben.

Lang op zich laten wachten
"Bedankt dat je me niet vraagt naar de releasedatum omdat ik al verkeerd geciteerd ben daarover deze week," legde Levy uit tijdens een interview. "Laat ik vooral zeggen dat we flink vertraagd zijn geraakt en de Duffers en ik ons vierde seizoen heel graag willen delen met de wereld, net zo graag als de wereld het wil zien."

Maar "het duurt zo lang omdat het vierde seizoen opgebouwd is om het meest ambitieuze, cinematische, uitgebreide en epische seizoen te zijn dat we tot nu toe gemaakt hebben. En niet gewoon een beetje, maar enorm. Dus de complexiteit van seizoen vier, zelfs voordat we de obstakels en hordes en uitdagingen van een pandemie het hoofd moesten bieden, vergt veel tijd. Maar het is wel echt de moeite van het wachten waard."

Voor fans is het sowieso een pijnlijke zaak om zo lang te moeten wachten, want in februari 2020 was er al de eerste trailer.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Shawn Levy, Matt Duffer, Ross Duffer

Populair nieuws