Eindelijk details over 'The Walking Dead' seizoen 11

Vandaag zijn er voor het eerst synopsissen van The Walking Dead seizoen 11.

Jim Pedd, 15-08-2021 11:50

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Er zijn synopsissen voor een boel verschillende afleveringen van The Walking Dead online verschenen. Het eerste deel van de laatste rits afleveringen begint op 22 augustus op televisiezender AMC.
We zetten de synopsissen allemaal voor je op een rij. Maar let op: dit artikel bevat spoilers, want in de synopsissen leren we al het een en ander over de acht afleveringen die de komende weken te zien zullen zijn.

De synopsissen
In Acheron: Part 1, het eerste deel van de première van het elfde seizoen, "verkent de crew van Daryl een militaire basis; vertelt Maggie haar verhaal en leidt zij een nieuwe missie om te overleven". Achteron: Part 2 laat zien hoe "Maggie's team via een metrotunnel reist; Yumiko wordt verwerkt in de Commonwealth."

Dan is er de derde aflevering, Hunted, waarin "Magna en Kelly paarden proberen te vangen en Judith en Gracie proberen om te gaan met hun ouders die vertrekken." De aflevering Rendition laat zien dat "Daryl en Dog gevangen worden genomen door de Reapers en meegenomen worden naar het Meridian, om weer een connectie met iemand te leggen."

De vijfde aflevering heet Out of the Ashes, en laat zien dat "Bewoners van Alexandria die van Hilltop tegenkomen. Eugene's groep ondergaat oriëntatie in de Commonwealth". Daarna is er nog aflevering 6, On the Inside waarin "Connie en Virgil zich verstoppen in een huis; Daryl's loyaliteit beproef wordt door Pope en Kelly zoekt naar Connie".

De laatste twee afleveringen van deel A van het elfde seizoen kregen nog geen synopsis. Titels hebben we wel al: Promises Broken en tot slot For Blood.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 11, Angela Kang, AMC

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in