Huh? Deze ster is nu al klaar met 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi'

Huh? Deze ster is nu al klaar met 'Obi-Wan Kenobi'

Rupert Friend blijkt geen al te grote rol te hebben in de Obi-Wan Kenobi serie.

Jim Pedd, 16 augustus 2021 06:35

De serie Obi-Wan Kenobi krijgt misschien wel de grootste en bekendste cast van een ensembleserie die Disney+ in de maak heeft rond Star Wars. De hoofdrol wordt gespeeld door Ewan McGregor, die voor het eerst sinds de film Revenge of the Sith in 2005 uitkwam in de huid van Obi-Wan Kenobi kruipt.
De Obi-Wan Kenobi-serie brengt een aantal personages en terug. Zo keert Hayden Christensen voor het eerst sinds de prequels weer terug als Darth Vader. Bonnie Piesse en Joel Edgerton zijn ook te zien als Beru en Owen Lars. Maar er zijn ook heel nieuwe acteurs en actrices.

Nu al klaar
Nieuw zijn bijvoorbeeld Kumail Nanjiani, Sung Kang, Moses Ingram en O'Shea Jackson. Maar daarnaast is ook Rupert Friend voor het eerst in een Star Wars-serie te zien.

Welke rol Friend precies heeft in de serie is helaas niet bekend. Maar wel weten we nu dat Rupert Friend al klaar is met zijn werk aan de televisieserie. Daarmee was hij helemaal niet zo heel lang betrokken lijkt het, waarmee we ervan uit kunnen gaan dat hij ook geen gigantische rol heeft.

Plotdetails over de serie zijn nog altijd geheim. We weten wel dat Obi-Wan Kenobi in de tijd dat we hem zien, zich nog schuilhoudt op woestijnplaneet Tatooine. Bovendien zijn er Jedi-jagers, die het op hem voorzien hebben.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Wars, Disney Plus, Obi Wan Kenobi, Rupert Friend

Populair nieuws