search
Prachtige, epische trailer sci-fi serie 'Foundation'
Series / Trailer

Prachtige, epische trailer sci-fi serie 'Foundation'

Sci-fi fans komen in september flink aan hun trekken met de film Dune en serie Foundation!

Na twee mooie teasers pakt Apple TV+ vandaag groots uit met een epische trailer voor de grootschalige sci-fi serie Foundation, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Isaac Asimov.

Wanneer revolutionair Dr. Hari Seldon (Jared Harris) de val van het Empire voorspelt, moeten hij en een groep volgelingen naar de verste uithoeken van het universum reizen om The Foundation te stichten. Dit wordt gedaan in een poging om de toekomst van de beschaving te waarborgen.

Enorm project
De regerende Cleons, een lange reeks 'keizerklonen, zijn echter niet blij met de beweringen van Hari en denken dat hun heerschappij over het heelal onherroepelijke schade wordt aangedaan.

Naast Harris zien we ook Lee Pace in de serie van showrunner/uitvoerend producent David S. Goyer. Robyn Asimov, Josh Friedman, Cameron Welsh, David Ellison, Dana Goldberg en Bill Bost zijn tevens producenten.

Apple TV+ zal de eerste drie afleveringen op 24 september a.s. beschikbaar stellen, wat gevolgd wordt door zeven andere afleveringen in de weken erna.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen