'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' onthult zijn eerste foto's

'The Wheel of Time' onthult zijn eerste foto's

De serie The Wheel of Time komt straks naar Amazon Prime Video.

Jim Pedd, 20 augustus 2021 06:00

Amazon heeft recent aangekondigd dat de serie The Wheel of Time in november van start gaat. En nu onthult Prime Video de eerste blik op de hoofdpersonen via een rits foto's van de verfilming van Robert Jordans boekenreeks.
Recentelijk onthulde Amazon dat de serie The Wheel of Time in november zou beginnen. In het kader daarvan werd een poster vrijgegeven waarop we Rosamund Pike zagen als de machtige Aes Sedai, Moiraine Damodred. De streamingdienst heeft nu verder nieuwe foto's vrijgegeven die de rest van de hoofdpersonen laten zien.

De eerste beelden
Egwene al'Vere (Madeleine Madden) en Rand al'Thor (Josha Stradowski) zijn samen te zien terwijl ze een zeldzaam rustig momentje met elkaar delen. En dan is er de schurk Logain (Álvaro Morte) in een kooi, een slechterik die overigens magische krachten heeft.

Het derde beeld laat de krijger Lan (Daniel Henney) zien, die de gevallen Moiraine beschermen tegen de duistere macht van Shadar Logoth. En als laatste is er een groepsfoto van onze heldhaftige avonturiers die op hun reis vertrekken.

Hieronder kan je de foto's bekijken. De trailer komt er overigens snel aan, al is er nog geen datum bekend.


Bron: CBM

Lees meer over: Amazon, Prime Video, The Wheel of Time, Robert Jordan

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws