'How I Met Your Mother'-serie onthult foto van zijn cast!

'How I Met Your Mother'-serie onthult zijn cast!

Check hier alle castleden van de serie How I Met Your Father.

Jim Pedd, 20 augustus 2021 om 06:40

Eerder dit jaar werd bekend gemaakt dat Hulu een tien afleveringen tellend eerste seizoen van een spin-off van How I Met Your Mother besteld had: How I Met Your Father. Vandaag is er een eerste blik op de cast.
In de serie speelt actrice Hilary Duff de hoofdrol. Duff geeft fans vandaag een eerste blik op de cast, met een behind-the-scenes foto van de hoofdrolspelers. Dat beeld deelde ze op Instagram, met de tekst "Wie is er klaar voor ons??? We hebben misschien wel of niet voor het appartement van een bepaald persoon gezeten... #himfy",

Tien afleveringen
De serie krijgt een tien afleveringen tellend eerste seizoen. Het concept daarvoor is sinds 2013 in de maak, toen CBS How I Met Your Dad aankondigde.

Die pilot werd echter niet opgepikt door het netwerk. Een goede herschrijfsessie van Isaac Aptaker en Elizabeth Berger leidde tot het ontstaan van How I Met Your Father.

De serie is het verhaal van Sophie, een jonge vrouw in de nabije toekomst. Zij vertelt haar zoon het verhaal van hoe ze zijn vader ontmoet heeft. Dat allemaal in een format dat moet doen denken aan How I Met Your Mother. We volgen een verhaal dat zich in 2021 afspeelt en zich vooral richt op Sophie en haar hechte vriendengroep.

Hieronder de Insta-post:


Lees meer over: How I Met Your Father, How I Met Your Mother, Hilary Duff

Informatie over de serie: How I Met Your Mother

Populair nieuws