search
'WandaVision' op weg naar een spin-off?
Series / Nieuws

'WandaVision' op weg naar een spin-off?

De serie WandaVision was een groot succes op Disney+ en schijnt een spin-off te krijgen.

De negende aflevering van WandaVision heette The Series Finale. Zo bezien zou je niet hoeven verwachten dat er meer avonturen plaatsvinden in Westview op Disney+. Maar een spin-off?

De eerste televisieserie van het Marvel Cinematic Universe deed het bijzonder goed, met 23 Emmy-nominaties. En dus is het niet gek dat sommige castleden een spin-off helemaal zien zitten.

Nieuwe serie?
Kat Dennings speelde in de serie de rol van Darcy Lewis. Haar personage was heel bijzonder, want ze debuteerde al in de film Thor, maar was jarenlang min of meer spoorloos in het Marvel-universum.

Tijdens een nieuw interview vertelde de actrice dat de serie inderdaad erg populair was. En dat ze het eens is met de suggestie van sommige fans, dat zij en Randall Park's Jimmy Woo gewoon samen in een serie te zien moeten zijn.

"In eerste instantie wist ik alleen dat ze Darcy terug wilden brengen. Toen ik hoorde dat het voor WandaVision was, was ik geïntrigeerd," aldus Dennings.

"Het is zo'n uniek project. Ik denk dat het publiek de bijzonderheid van de serie echt kon waarderen. Maar uiteindelijk is het altijd aan hogerhand. Ik denk dat ze alle online reacties wel gezien hebben, en zou het meteen doen!"Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen