Clive Owen is Bill Clinton in 'American Crime Story: Impeachment'

Clive Owen gecast in 'American Crime Story' S3

Een serie over het afzetschandaal rond Bill Clinton en Monica Lewinsky.

Zilko Tarici, 16 november 2019 om 13:00

Hoewel de wereld momenteel in fascinatie toekijkt hoe president Donald Trump mogelijk wordt afgezet, keert FX zich tot een ander bekend afzetverhaal. In 1998 dreigde Bill Clinton afgezet te worden na gelogen te hebben over een seksuele relatie met Witte Huis-stagiaire Monica Lewinsky. Het mediacircus dat toen losbarstte is zelden geƫvenaard.
Lees ook: Nieuwe seizoen 'American Crime Story' draait om 'Bill Clinton' en 'Monica Lewinsky'!

FX begint binnenkort aan de opnames van het derde seizoen van American Crime Story, dat de subtitel Impeachment krijgt. Nu is bekend geworden dat de Oscar-genomineerde Clive Owen (Closer, Children of Men) de rol van Bill Clinton zal spelen in de serie. Hij zal te zien zijn naast Sarah Paulson (als Linda Tripp) en Annaleigh Ashford (als Paula Jones).

Een veelzijdige acteur
Clive Owen speelde door de jaren heen grote rollen in zowel films als series. Momenteel is hij te zien naast Will Smith in Ang Lee's Gemini Man. Maar hij zal ook binnenkort te zien zijn in Stephen King-serie Lisey's Story, naast Julianne Moore, met wie hij eerder samenwerkte in filmklassieker Children of Men.

Lees ook: Toekomst 'American Crime Story' onzeker

Bron: FX

Lees meer over: Clive Owen, Bill Clinton, American Crime Story, Impeachment, Monica Lewinsky

Informatie over de serie: American Crime Story

Populair nieuws