Het is oorlog in trailer 'The Walking Dead: World Beyond'

Het is oorlog in The Walking Dead: World Beyond

Het tweede seizoen van de serie The Walking Dead: World Beyond ziet er tof uit.

Jim Pedd, 29 augustus 2021 11:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Civic Republic Military is tot de tanden toe bewapend en helemaal klaar om te vechten voor het overleven van de mensheid in een nieuwe trailer voor het tweede seizoen van The Walking Dead: World Beyond.
"Vandaag eren we onze Alliance of the Three," horen we een in het zwart geklede CRM-baas Elizabeth Kublek zeggen. Ze refereert daarmee naar de Civic Republic, Omaha en Portland. "Meer dan ooit moeten we samen sterk staan. Verenigd. De Civic Republic en haar leger zijn er klaar voor om te vechten voor het overleven van onze alliantie. Voor het overleven van de mensheid."

Tweede seizoen
Kublek is de vertegenwoordiger van de Civic Republic, een maatschappij die bestaat uit 200.000 overlevenden die in een geheime locatie leven.

In het eerste seizoen leerden we dat de Civic Republic haar best doet een geneesmiddel of oplossing te vinden voor de zombieplaag waar de wereld mee worstelt. Daarbij gebruiken ze de vader van Iris en Hope ook en dat hij enige tijd niets van zich laat horen vormt aanleiding voor de twee zussen om samen met vrienden Elton en Silas naar hem op zoek te gaan.

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, The Walking Dead, trailer

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws