search
Epische tv-show 'Legends of the Hidden Temple' krijgt filmische poster
Series / Posters

Epische tv-show 'Legends of the Hidden Temple' krijgt filmische poster

De revival van de gameshow uit de jaren 90 krijgt een eerste affiche van zender The CW.

En er verschijnt binnenkort weer een revival van een oude show op de buis. Dit keer komt de zender The CW met een nieuwe versie van Legends of the Hidden Temple, een show die in de jaren 90 op Nickelodeon verscheen.

The CW start in oktober met het uitzenden van de serie en nu is er een eerste affiche verschenen voor de epische avonturenshow. De show wordt dit keer gepresenteerd door Cristela Alonzo.

"Ik ben opgegroeid in de popcultuur van de jaren 90 en een fan van de originele Legends of the Hidden Temple. Ik ben heel blij dat ik de nieuwe, aangepaste versie van de show mag hosten," zei Alonzo. "De grootste uitdaging voor mij bij deze show zal zijn om het tegelijkertijd te hosten en tegelijkertijd mijn nerderige opwinding in bedwang te houden."

Legends of the Hidden Temple
In de oude versie van Legends of the Hidden Temple waren het kinderen die door de tempel uit de titel moest struinen. Dit keer zullen het volwassenen zijn.

Vanaf 10 oktober wordt de show uitgezonden en er zal vast een Nederlandse zender zijn die Legends of the Hidden Temple oppikt als deze een succes blijkt te zijn. Hieronder een affiche dat aandoet alsof het een echte live action tv-serie of film is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen