search
'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett' gaat al je verwachtingen overtreffen
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett' gaat al je verwachtingen overtreffen

The Book of Boba Fett is in december dan eindelijk te zien op streamingdienst Disney+.

We krijgen in december dan eindelijk The Book of Boba Fett te zien, en gloednieuwe serie op Disney+ in de Star Wars-franchise. Er is nog maar weinig bekendgemaakt over de serie sinds de aankondiging ervan.

Hoewel er nog drie maanden te gaan zijn tot de release, is er nog geen beeld vrijgegeven. Wel weten we dat Robert Rodriguez de uitvoerend producent van de serie is, en dat hij meerdere afleveringen regisseerde.

Al je verwachtingen overtreffen
Rodriguez sprak met de site Collider en werd gevraagd wat fans kunnen verwachten van de nieuwe serie. Hij vertelde natuurlijk bijna niets:

"Ik kan op dit moment vrijwel niets vertellen, maar het komt in december uit. Wacht maar tot je ziet wat je gaat krijgen. We gaan echt je verwachtingen overtreffen," aldus Rodriguez.

"Dat is alles wat ik kan zeggen. Ik kan het blijven ophypen, zoveel als ik maar wil. Maar weet dat het al je verwachtingen gaat overtreffen. Mensen gaan echt blij zijn als ze het te zien krijgen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen