De cast van 'The Umbrella Academy' heeft goed nieuws voor je

De opnames van de serie The Umbrella Academy zijn afgerond, goed nieuws dus!

Jim Pedd, 30 augustus 2021 08:45

The Umbrella Academy heeft heugelijk nieuws voor je. De opnames van het derde seizoen van de serie op basis van de comics van Gerard Way, zijn afgerond.
De serie vertelt het verhaal van de Hargreeves-familie, die bij elkaar komt na de mysterieuze dood van hun vader. Tegelijk moeten ze proberen de wereld te redden van de apocalypse. The Umbrella Academy is een groot succes voor Netflix, zo erg dat het tweede seizoen in 2020 de zesde meest bekeken serie daar werd. In november 2020 werd dan ook een derde seizoen besteld.

De opnames zijn rond
Nadat er meerdere bommetjes gedropt werden in het tweede seizoen, keken heel wat kijkers enorm uit naar het derde seizoen. Tot nu toe zijn er weinig details bekendgemaakt.

Vorige week bevestigde Elliot Page nog dat de serie bijna klaar was met de opnames van het derde seizoen. En nu leren we dat de serie ook echt klaar is met opnemen.

The Umbrella Academy-showrunner Steve Blackman deelde een video op Instagram waarin hij bevestigde dat de opnames klaar zijn.

In de video zien we de acteurs die vertellen heel blij zijn dat ze klaar zijn met de opnames. Page zegt zelfs dat hij "niet kan wachten" tot fans het nieuwe seizoen te zien krijgen. Easter eggs zie je niet in het nieuwe seizoen, maar we zien wel Justin H. Min en Colm Feore verschijnen.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, Opnames

Populair nieuws