Netflix bracht deze 5 gecancelde series terug

Netflix bracht deze 5 gecancelde series terug

Er worden heel wat series gecanceld in tv-land, maar soms keren ze terug.

Bram de Groot, 30 augustus 2021 om 09:41

Netflix heeft door de jaren heel een aantal series een nieuw leven gegeven nadat ze door een andere tv-zender waren gecanceld. Hieronder vijf voorbeelden.
Designated Survivor | Bing nu!

Deze serie werd na twee seizoenen gecanceled door ABC. Netflix gaf de serie nog een derde seizoen. In de politieke thriller Designated Survivor ligt het lot van Amerika in de handen van een gewone ambtenaar nadat een aanval op Washington het bestuur heeft onderuitgehaald.


Lucifer | Bing nu!

Deze serie werd na drie seizoenen gecanceled door Fox. Netflix gaf de serie nog een vierde, vijfde én aankomend zesde seizoen. In Lucifer is de duivel het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.Arrested Development | Bing nu!

Deze serie werd na drie seizoenen gecanceled door Fox. Netflix gaf de serie nog een derde en vierde seizoen. In Arrested Development zien we het verhaal van een rijke familie die alles is verloren en een zoon die alles doet om het gezin bij elkaar te houden.


Gilmore Girls | Bing nu!

Deze serie werd na zeven seizoenen afgerond door ABC. Netflix gaf de serie de minirivival Gilmore Girls: A Year in the Life. In Gilmore Girls voedt de onafhankelijke, alleenstaande moeder Lorelai haar begaafde, studerende dochter Rory op, die haar doorlopend op een gevatte manier van repliek dient.


Manifest | In Nederland te volgen op Net5

Deze serie werd na drie seizoenen gecanceled door NBC. Netflix geeft de serie nog minimaal een vierde seizoen. Deze verschijnt ongetwijfeld pas in 2022. In Manifest ervaart een vlucht van Jamaica naar New York een korte periode van zware turbulentie. Wanneer ze landen, vernemen de passagiers en de bemanning van NSA directeur Robert Vance dat er meer dan vijf en een half jaar zijn verstreken tussen het opstijgen en het landen van de vlucht, gedurende welke tijd men dacht dat ze dood waren.


Lees meer over: Designated Survivor, Lucifer, Manifest, Gilmore Girls, Arrested Development, Netflix

Populair nieuws