3 compleet nieuwe series die pas net op Netflix staan

Deze series zijn recent online gezet door Netflix. Zeker even kijken!

Bram de Groot, 04-09-2021 11:56

Netflix zet regelmatig nieuwe series online en niet altijd is duidelijk dat deze zijn verschenen. Hieronder drie nieuwe series die onlangs online zijn gezet door Netflix.
Open Your Eyes | Bing nu! | 6 afleveringen

Na een ongeluk wil een tiener met geheugenverlies haar leven weer opbouwen in een geheugencentrum, maar ze wordt argwanend door de onconventionele behandeling. In deze Poolse thriller zijn er rollen voor onder meer Marcin Czarnik, Wojciech Dolatowski, Zuza Galewicz, Anna Jadowska en Adrian Panek.


Clickbait | Bing nu! | 8 afleveringen (miniserie)

Er blijkt een dubieuze link met het internet te zijn wanneer brave huisvader Nick Brewer wordt ontvoerd. Zijn naasten doen alles om de dader en het motief te achterhalen. In de miniserie zie je rollen van Zoe Kazan, Betty Gabriel, Adrian Grenier, Phoenix Raei, Abraham Li en Jessica Collins.


Nevertheless, | Bing nu! | 10 afleveringen

Met zijn onweerstaanbare charme weet een flirterige kunststudent een cynische klasgenote te verleiden tot een 'friends-with-benefits'-relatie. In de Koreaanse serie zijn rollen voor onder meer Song Kang, Han So-hee, Chae Jong-hyeop, Lee Yul-eum en Yang Hye-ji.


Lees meer over: Open Your Eyes, Clickbait, Nevertheless, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam