'Avatar: The Last Airbender'-films doen het anders

Er komen meerdere Avatar: The Last Airbender-films aan en die worden met CGI-animatie gemaakt.

Jim Pedd, 4 september 2021 12:50

Afgelopen jaar is Avatar: The Last Airbender populairder dan ooit geworden. De animatieserie staat al bij veel mensen bovenaan het lijstje van de beste series. En nu deze te zien is op Netflix, leeft de boel weer meer dan ooit.
ViacomCBS wil de franchise dan ook centraal stellen binnen Paramount+ en Nickelodeon. En dus worden er bioscoopfilms en nieuwe series ontwikkeld door Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino, het tweetal dat de franchise bedacht heeft.

Nieuwe animatietechniek
Het lijkt erop dat het nu de bedoeling is om de franchise wel een nieuw gezicht te geven. Er wordt druk gewerkt aan een Avatar Universum en de bedoeling is om dat met andere animatietechnieken te doen.

"Een van de grootste projecten waar we aan werken op dit moment is Avatar," aldus Brian Robbins die bij ViaComCBS verantwoordelijk is voor familievriendelijke content.

"We hebben een deal gesloten met de bedenkers van Avatar. Zij zijn met Avatar Studios begonnen en druk bezig met de ontwikkeling van een reeks CG-films en een nieuwe serie."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Avatar, Avatar The Last Airbender, Nickelodeon, Michael Dante DiMartino, Bryan Konietzko

Populair nieuws