search
Check hier de schurk van 'Star Trek: Prodigy'

Check hier de schurk van 'Star Trek: Prodigy'

De grote slechterik van Star Trek: Prodigy ziet er vooral uit als een robot.

Jim Pedd
Paramount+ gaf deze week de officiële voortitels en het themalied vrij voor de serie Star Trek: Prodigy, die voor Nickelodeon gemaakt wordt en de nieuwe animatieserie in de franchise is.

In aanvulling daarop, is nu ook de eerste foto vrijgegeven van de slechteriken van de serie. De stemmen van de schurken, die eruit zien als robots, worden ingesproken door John Noble en Jimmi Simpson.

De slechteriken
De grootste schurk van de serie is de meedogenloze tiran The Diviner, wiens stem ingesproken wordt door John Noble. Hij buit andere soorten uit op zijn planeet en laat zich nergens door weerhouden om de Protostar te veroveren. Hoewel zijn doelen niet helemaal duidelijk zijn, is wel zeker dat The Diviner stervende is en daarom steunt op zijn protegé Gwyn.

Verder is er de Drednok, de dodelijke robot die voor The Diviner werkt en wiens stem verzorgd wordt door Jimmi Simpson. Drednok is met niemand bevriend, ook niet met de dochter van The Diviner.

In de serie volgen we een hele rits hele jonge personages die allemaal proberen te ontsnappen aan The Diviner. Hieronder kan je z'n robot zien:

Aanbevolen artikelen