search
'Game of Thrones'-acteur maakt de overstap naar Netflix-fantasy 'Shadow and Bone'
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-acteur maakt de overstap naar Netflix-fantasy 'Shadow and Bone'

Het tweede seizoen van Shadow and Bone is nu echt van start.

Het tweede seizoen van Netflix-hit Shadow and Bone boekt dan eindelijk goede vooruitgang. Er is nog geen naam officieel aan het seizoen verbonden als nieuw personage, maar daar lijkt snel verandering in te komen.

De site Winter is Coming weet te melden dat Toby Sebastian, die de rol van Trystane Martell of Sunspear speelde in de serie Game of Thrones, in onderhandelingen is voor de serie.

Belangrijke rol
De acteur zou in gesprek zijn voor de rol van Sturmhond, een kaper, die zelf het liefst geen piraat genoemd wordt en de baas van een bescheiden vloot van schepen is.

Hij is briljant zeeman en een jonge, mysterieuze en beruchte man die door velen gevreesd wordt omdat hij een behoorlijk meedogenloos figuur is. Hij kreeg zijn bijnaam omdat hij de vingers van een vijandelijke kapitein aan zijn hond voerde.

Alina Starkov komt hem tegen in het tweede boek van Leigh bardugo, waarin hij omschreven wordt als een jonge man die te jong overkomt om een gevreesd kapitein te zijn. Meer details kunnen we niet onthullen zonder spoilers te geven, maar de kans is groot dat de jonge ster snel kan tekenen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen