'How I Met Your Mother'-serie vindt nog een castlid

How I Met Your Mother-serie vindt nog een castlid

How I Met Your Father voegt Josh Peck toe aan zijn cast.

Jim Pedd, 2 september 2021 om 12:13

Acteur Josh Peck heeft getekend om een van de hoofdrollen te spelen in de serie How I Met Your Father. Dat meldt de site TV Line, dat ook al weet welke rol hij gaat krijgen.
De hoofdrol in de serie is voor actrice Hillary Duff, die de rol van Sophie speelt. Zij vertelt haar zoon het verhaal van hoe ze zijn vader heeft leren kennen, terwijl ze nog een jonge vrouw was, op zoek naar de liefde, samen met haar hechte groep vrienden.

Steeds meer castleden
Hoewel nog niet bekend is wanneer de Hulu-serie precies te zien moet zijn, breidt de cast langzaamaan uit en gaat men daarmee ook richting de opnamestart. Hoofdrollen zijn voor Duff, Chris Lowell, Suraj Sharma, Francia Raisa, Tom Ainsley en Tien Tran.

TV Line meldt dat Peck de nieuwste is om zich bij dit rijtje te voegen. Hij is straks te zien als Drew, de knappe vice-directeur van de basisschool van de vriendin van Sophie, Jesse.

Naast Peck is ook Hannah toegevoegd aan de cast. Zij is een arts-assistent die een LAT-relatie heeft met een van de vrienden van Sophie. Beiden spelen niet in elke aflevering, maar hebben een terugkerende gastrol.

Peck en Reyes spelen net als de rest van de cast personages die bestaan in het HIMYM-universum, maar niet direct daaraan verbonden zijn. Zo kan de serie een eigen uitgangspunt hanteren en op zichzelf staan.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: How I met Your Father, Josh Peck, Hilary Duff

Populair nieuws